Joost Wildeboer

wildeboer@wildeboeravs.nl | LinkedIn

Joost Wildeboer werd al op jonge leeftijd advocaat. Hij kreeg zijn opleiding in Rotterdam bij het indertijd bestaande Loeff & Van der Ploeg, later Loeff Claeys Verbeke (nu Loyens en Loeff), alwaar hij na zijn stage en medewerkerschap circa 10 jaar deel uit maakte van de maatschap. Zijn praktijk bestond aanvankelijk uit verzekeringsrecht en later ook uit (veel) letselschaderecht. Vooral ondernemers met letsel met vaak grote schade als gevolg, weten hem goed te vinden. Een sub-specialisme van Joost is medische aansprakelijkheid. Joost is lid van de LSA.

 

Mariska Meerman

meerman@wildeboeravs.nl | LinkedIn

Mariska Meerman studeerde in 2010 af aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Eind 2010 trad zij als advocaat in dienst bij Wildeboer AVS. Per 1 januari 2023 is Mariska eigenaar van Wildeboer AVS. Haar praktijk is geheel gevuld met letselschaderecht, met de nadruk op verkeersongevallen. Mariska heeft de postacademische Grotius opleiding Personenschade cum laude afgerond en is zowel lid van de vereniging LSA als van Peopil. Daarnaast is zij lid van de Vereniging Jonge Professionals Personenschade (VJJP). Mariska is zeer geschikt voor complexe letselschadezaken en/of zaken waarbij sprake is van ernstig letsel. Zij heeft ervaring met onder meer NAH, dwarslaesies en amputaties. Mariska staat ook veel kinderen met letsel bij.

 

Koen Olivier

olivier@wildeboeravs.nl | LinkedIn

Koen Olivier studeerde in 2017 af aan de Erasmus Universiteit. Hij werd tijdens zijn studie geselecteerd voor de master ‘Aansprakelijkheid en Verzekering’. Na zijn studie werd Koen actief in de letselschadepraktijk. De nadruk in de praktijk van Koen ligt op de behandeling van verkeersongevallen en arbeidsongevallen. Niet alleen werknemers, maar ook ZZP’ers worden door Koen bijgestaan. Koen houdt zich daarnaast bezig met medische aansprakelijkheidszaken. Koen heeft de postacademische Grotius opleiding Personenschade cum laude afgerond. Koen is lid van de Vereniging Jonge Professionals Personenschade (VJJP).

Regel direct en kosteloos een vrijblijvend gesprek