Onze dienstverlening

Wildeboer AVS adviseert over de aansprakelijkheid, berekent uw schade, onderhoudt contacten met een medisch adviseur, regelt voorschotten en onderhandelt met verzekeraars. Wij adviseren over schikkingen en voeren indien nodig procedures. Onze advocaten staan u gedurende het gehele afwikkelingstraject persoonlijk terzijde. Dat is voor u in ieder geval één zorg minder. Wij nodigen u graag uit voor een geheel vrijblijvend en dus ook kosteloos eerste gesprek, aan de telefoon of bij ons op kantoor.

Een advocaat is altijd beter

U heeft letselschade en u heeft behoefte aan iemand die u zonder omwegen en in duidelijke taal kan vertellen wat uw rechten zijn op schadevergoeding. U kunt kiezen tussen iemand van uw rechtsbijstandverzekering, een medewerker van een schade-expertise kantoor of een gespecialiseerde letselschade advocaat.

Gelukkig kiest u voor een gespecialiseerde letselschade advocaat, want die is vaak niet duurder dan een niet-advocaat (waarschijnlijk kost het u zelfs helemaal niets) en veel beter in het oplossen van de juridische vragen die na het ongeval op u afkomen. Bovendien kan een advocaat procederen als het moet. Daar zit u natuurlijk niet op te wachten, maar alleen al de mogelijkheid van het procederen geeft u een voorsprong in de onderhandelingen. Wees geen dief van uw eigen portemonnee na een ongeval en wendt u tot een gespecialiseerde letselschade advocaat. U zult het financieel al zwaar genoeg hebben.

 

Welke schade wordt vergoed?

Vrijwel alle schade die is ontstaan door lichamelijk en geestelijk letsel komt voor vergoeding in aanmerking. U kunt bij te vergoeden schade denken aan kleding of reiskosten, maar ook aan de soms omvangrijke schade die volgt als een slachtoffer niet meer (volledig) kan werken. Ook de kosten van noodzakelijke hulp in de huishouding of bij het onderhoud van een woning kunnen fors zijn. Deze grotere schadeposten komen eveneens voor vergoeding in aanmerking. Naast vergoeding van deze materiële schadeposten heeft een slachtoffer recht op een vergoeding van de immateriële schade via het smartengeld.

Voor juridische professionals

Bent u een jurist op zoek naar een letselschade advocaat voor een van uw eigen contacten of cliënten? Wildeboer AVS is een kantoor waar belangenbehartigers die zelf geen letselschade doen, hun cliënten graag naar door verwijzen. De kwaliteit is hier hoog en de dienstverlening wordt op individuele maat gesneden. Andere professionals weten de weg al. Uw verwijzingen zijn in goede handen en de mensen daarachter zijn van harte welkom.

 

LSA keurmerk

Twee van de drie advocaten van Wildeboer AVS zijn lid van de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA). Het lidmaatschap van de LSA is voor advocaten in het letselschaderecht het hoogst haalbare keurmerk. LSA advocaten hebben na hun academische studie rechten en na hun stage advocatuur nog een post-academische opleiding gevolgd in het letselschaderecht en een examen afgelegd. De LSA is op het gebied van kwalitatieve eisen aan belangenbehartigers in het letselschaderecht in Nederland toonaangevend. De LSA advocaten van Wildeboer AVS behoren tot de top van de letselschade advocatuur in Nederland.

Regel direct en kosteloos een vrijblijvend gesprek