Kosten

Gespecialiseerde letselschade advocaten zoals de advocaten van Wildeboer AVS kosten in bijna alle gevallen net zo veel als andere partijen die letselschade behandelen. Maar zij zijn veel beter in het oplossen van de juridische vragen die na een ongeval op u afkomen.

In veruit de meeste letselschadezaken voor slachtoffers slaagt ons kantoor er in om de kosten van rechtsbijstand integraal door de wederpartij vergoed te krijgen.

 

No cure no pay

Letselschade advocaten mogen vanaf 2014 zaken aannemen op basis van no cure no pay. Wildeboer AVS vindt dat een goede ontwikkeling. U heeft niet langer reden om uw misschien moeilijke zaak in handen te geven van niet-advocaten, omdat alleen zij op basis van no cure no pay mogen werken.

In no cure no pay zaken is het vaak nodig om te procederen. De advocaten van Wildeboer AVS zijn in het procederen behendig en ervaren. Zij zijn daarnaast specialisten in aansprakelijkheid en schadevergoeding. Doe u zelf niet te kort. Met een echte en gespecialiseerde advocaat is in geval van no cure no pay de opbrengst altijd hoger!

De Nederlandse Orde van Advocaten heeft nauwkeurig bepaald onder welke voorwaarden advocaten no cure no pay mogen aanbieden. U wordt als rechtszoekende door die voorwaarden goed beschermd. Zo bent u in geval van succes lang niet altijd een maximaal percentage kwijt van de opbrengst. Vaak zal het veel minder zijn. Zo’n voordelig no cure no pay arrangement vindt u alleen in de advocatuur.

Regel direct en kosteloos een vrijblijvend gesprek